Ιστορία

Είμαι στον χώρο του επίπλου από το 1995 μέχρι σήμερα, με πολλά χρόνια εμπειρίας και προυπηρεσίας στα μεγαλύτερα ξυλουργεία της Λήμνου.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την τέχνη γύρω από το ξύλο και το έπιπλο γενικότερα, πήρα την απόφαση να ιδρύσω και να λειτουργήσω την δική μου επιχείρηση, παρέχοντας υπηρεσίες και έπιπλα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με την ποιότητα όπως ακριβώς θα την ήθελα για κάθε έπιπλο στο δικό μου σπίτι. 

Τα θετικά σχόλια των πελατών μου είναι αυτά που αντικατοπτρίζουν πραγματικά την δουλειά μου και τα έργα μου.

Μπορείτε να δείτε τις εργασίες στο αντίστοιχο μενού και δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου για όποια απορία έχετε.

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Ο κυριότερος λόγος για να επιλέξετε εμάς για την επίπλωση του σπιτιού σας είναι η πιότητα των υλικών σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές τιμές.
Τα σχόλια των πελατών μας είναι αυτά που μας κάνουν ακόμα καλύτερους και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις γνώσεις, την τεχνική και τις υπηρεσίες μας.
Με κάθε έπιπλο που αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε θέτουμε το χρονοδιάγραμμα και τον στόχο που πρέπει να επιτύχουμε για να παραδοθεί στην ώρα του όπως πρέπει.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε υλικά, χρώματα και σχέδια από τα οποία είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε και θα μείνετε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.
Σε όλες μας τις εργασίες η μεταφορά και η τοποθέτηση γίνεται από εμάς παρέχοντας ταυτόχρονα και υποστήριξη εφ' όρου ζωής για κάθε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.  
Όλα μας τα έπιπλα και οι κατασκευές μπορούν να γίνουν σε πολύ μοντέρνα γραμμή αν ο χώρος σας το επιτρέπει και ταιριάζει. Συνδυάζοντας μέταλλο, δέρμα, ξύλο και γυαλί μπορούμε να δημιουργήσουμε κάθε σας επιθυμία.